Az Ön egészségéért!

Kedves Látogató!


Az Ön egészségéért!!!
Most, hogy "hódít" az allergia minden formája és nemcsak lakásunk, de szervezetünk is elvárja, hogy tiszta és friss legyen.
     
Most szeretném Önnek pár mondatban bemutatni, hogy mit is jelent a szervezet méregtelenítése és milyen veszélyekkel járhat, ha figyelmen kívül hagyjuk.

A kínaiak már 4000 évvel ezelőtt felfedezték, hogy minden betegség forrása a szervezet felborult energetikai egyensúlyára vezethető vissza. A felborult egyensúly hátterében viszont a szervezet túlzott méreganyag terhelése áll. Ezek az anyagok vagy kívülről jutnak a szervezetbe, vagy belül keletkeznek, de mindenképpen negatív irányba befolyásolják az immunrendszer, idegrendszer, hormonrendszer és a kiválasztó rendszer működését.
Így a szervezet egészére terhelően hatnak, befolyásolják a szív és érrendszer, a tüdő, a máj, a vesék, a gyomor és a hasnyálmirigy, valamint a belek működését.
Immunrendszerünk ezeket a terheléseket legyőzi, a túlterhelt immunrendszer azonban nem képes felismerni ezeket a toxinokat, ezért nem is küzd ellenük.
Valamennyi civilizációs megbetegedés hátterében a toxinok állnak.

Az egészségügyi problémák megelőzése sokkal könnyebb és kevésbé költséges, mint bármilyen kezelés!!
Úgy gondolom, hogy a gyógyszerek nagyon fontos szerepet játszanak az orvosi gyakorlatban, mégis nagyon veszélyesek.
Ezért, ha létezik egy lehetőség, hanyagság volna, hogy ne használjuk, hiszen sajnos a statisztikák egyre riasztóbbak.

Egészségügyi szakemberek kifejlesztettek egy rendkívül biztonságos és hatékony terméket, ez pedig azENTEROSGEL®. Egy orvostechnikai eszköz, egy szelektív abszorbens, a mérgező anyagok, vírusok, baktériumok, paraziták, nehézfémek, stb. eltávolítására a bélrendszerből.

A kutatás középpontjában egy olyan anyag előállítása vált szükségessé, mely az alábbi feltételeknek megfelel.
- semlegesítse a méreganyagokat a szervezetből,
- hidrofób legyen /ne sértse a bélflórát/,
- kevés időt töltsön a bélrendszerben,
- kémiailag inert legyen /ne szívódjon fel a véráramban,és ne bomoljon le a szervezetben/.

Az ENTEROSGEL®-el folytatott méregtelenítés nem jelent a szervezet számára drasztikus beavatkozást, azaz nem bántja a szervezet természetes működését. Nem káros, nincs ellenjavallat, klinikai vizsgálatok sem számoltak be mellékhatásról.
Természetesen szervezetünk mindenképpen jelzi számunkra, ha szüksége van rá, még ha egészségesnek is érezzük magunkat.

Ha ezeket a tüneteket érzi, Önnek is szüksége van rá!
 - Gyakori fáradtság, Erőtlenség, Gázok és Puffadás, Súlyfelesleg, Emésztési problémák, Candida, Paraziták,Visszatérő fejfájások, Bőrproblémák, Cellulit, Reflux.

A méregtelenítésről általában biztosan Ön is rengeteg cikket olvasott már. Elrémítette hányféle káros hatás éri szervezetünket nap mint nap? A különféle méregtelenítő kúrák tanulmányozása során már előre sajnálta magát a lemondásokért, a napokig tartó éhezésekért, a megszokott mindennapi életvitelének megváltoztatásáért?
A táplálkozási guruk ajánlásait a munkaidő betartása mellett bizony elég nehéz megvalósítani.

Nos, nem feltétlen szükséges átalakítani az életünket ahhoz, hogy egészségesebbek legyünk. Hiszen van a szervezetünknek egy jó kis karbantartó csoportja, "akik" sokat dolgoznak azért, hogy ne mérgezzenek meg minket a szervezetünkbe jutó anyagok.

A máj: "fővezérnek" is említik. Feladata a vérbe került méreganyagok eltávolítása, a fehérje és zsíranyagcsere koordinálása, a szénhidrátok raktározása. Táplálkozásunk melléktermékeinek 75%-a ide jut. Ha túlterhelt és nem bírja az újabb adagokat feldolgozni, akkor a zsírpárnába irányítja, hiszen itt okozhatják a legkevesebb bajt.
A vese: a vérből tisztítja vízoldékony mérgeket.
A tüdő: a légzéssel a méreganyagok is távoznak a testből.
A bélrendszer: a megemésztett, de fel nem használt anyagok eltávolítását végzi. Fontos a belek tisztán tartása, mert a megterhelt bélrendszer könnyen elveszti egészséges funkcióit. Csökkenhet a jótékony baktériumok száma, amik pedig óvnának a fertőzésektől, biztosítanák a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

Ezért nagyon fontos, hogy támogassuk, ne pedig terheljük munkájukat!

Az ENTEROSGEL® -el végzett méregtelenítés pontosan tehermentesíti ezen szervek működését azáltal, hogy megköti és kivezeti a szervezetből a mérgeket, az elpusztított vírusokat, baktériumokat, stb.
Az  ENTEROSGEL® szerves anyag, ami leginkább a szénhez hasonlít, egy színtelen, szagtalan, íztelen, vízzel elkeverhető. Méregtelenítést, belső fertőtlenítést 5 éves kortól bárki /terhes és szoptatós anyák is/,  idősek  /akik egyébként nem terhelhetik szervezetüket a méreganyagok lebontásával/ végezhetnek, mivel nem kerül be a véráramba.